Προσωπικά στοιχεία

Επώνυμο: Κουτσοχιώνη
Όνομα: Κλεοπάτρα (Πάττυ)
Τόπος Γέννησης: Αθήνα

Εκπαίδευση

1978 – 1985: Απόφοιτος της Σχολής Στοματολογίας του Ινστιτούτου Ιατρικής και Φαρμακευτικής του Cluz-Napoca, με βαθμό πτυχίου Άριστα.

Επαγγελματική Εκπαίδευση και Εμπειρία

Νοέμβριος 1993 έως σήμερα: Ασκώ το ελεύθερο επάγγελμα, διατηρώντας ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα.

02/03/1993 έως 05/11/1993: Ειδικευόμενη στη Γναθοπροσωπική Χειρουργική στη Γναθοπροσωπική Κλινική ΚΑΤ (Δ/ντής Ν. Ζαχαριάδης).

Ιανουάριος 1992 έως Ιούνιος 1992: Ειδίκευση στο Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Addenbrooke’s Hospital, Cambridge, Μεγ. Βρετανία (Mr W.T.Lamb).

20/04/1990 έως 19/04/1991: Ειδικευόμενη στη Γενική Χειρουργική στην Α’ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών (Καθ Β.Χ. Γολεμάτης).

Ιούνιος 1989 έως Μάρτιος 1990: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Γναθοχειρουργικής Κλινικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Καθ. Ν. Μάρτης).

01/03/1988 έως 15/06/1989: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εξακτική και Ακτινοδιαγνωστική του Τομέα Παθολογίας και Χειρουργικής Στόματος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Καθ. Σπ. Καμπέρος).

Επιστημονική Δραστηριότητα

  • Έχω συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα προληπτικής οδοντιατρικής και στη συγγραφή επιστημονικών εργασιών.
  • Έχω συμμετάσχει στην εκπαίδευση των φοιτητών.
  • Έχω συμμετάσχει σε Πανελλήνια και Διεθνή Συνέδρια, Συμπόσια και Ημερίδες Οδοντιατρικής και ιδιαίτερα Περιοδοντολογίας και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.

Ξένες Γλώσσες

Αγγλική: Άριστα

Κοινωνική Δράση

Συμμετοχή στην Ομάδα Αιγαίου με όραμα την ανιδιοτελή και συνεχή προσφορά, τη μέριμνα και την προσπάθεια για την καλύτερη και ανθρώπινη επιβίωση των συνανθρώπων μας.

Ειδικά Ενδιαφέροντα

  • Δραστηριότητες. Κινηματογράφος, κολύμπι.
  • Εικαστικά events. Παρακολούθηση της εικαστικής δραστηριότητας και οργάνωση-επιμέλεια δράσεων στον εικαστικό χώρο KiX.
  • Ψυχολογία. Συμμετοχή οργάνωση βιωματικών ομάδων βραχείας διαρκείας με υπεύθυνη ψυχίατρο-ψυχαναλύτρια.